Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Mary Weyts en ik woon in de omgeving van Eindhoven.
Mijn werkgebied is bij voorkeur zuid en midden Nederland en het noorden van België.

Na mijn super leuke opleiding op NHB in Deurne ben ik naar Zwitserland verhuisd. Daar ben ik bij Paul Weier gaan werken met Dressuur en Springpaarden. Vervolgens ben ik afgereisd naar Belgie om daar te gaan werken bij Van Peassen in Brasschaat.

In 2005 heb ik kennis gemaakt met het masseren van paarden en ben de opleiding gaan volgen bij Massage Hippique. Wat heb ik hier ontzettend veel van geleerd! Ik bekijk paarden sinds die tijd niet meer als ruiter maar ze vertellen me een verhaal. Een verhaal dat nooit uitverteld is en samen komen we verder. Door de Massage Therapie werd ik steeds nieuwsgieriger en wilde er eigenlijk alleen maar meer van weten.

Daarom heb ik mij verdiept in Intergratieve massage voor paarden en mensen. Een super interessante studie die mij nog meer leerde over de lichamelijke problemen van alle dieren en in het bijzonder de paarden. Hoe meer ik leerde, hoe meer ik wilde weten. Zo ben ik ook aan het werk gegaan met de Biotensor. Deze  https://www.equimass.nl/biotensor/geeft veel antwoorden op vragen die ik tegenkwam. Een voorbeeld hiervan is de hoeveelheid voer, vitamines, mineralen of medicijnen etc. Met de Biotensor behandel ik het hele paard, vervolgens komen er op deze manier antwoorden op mijn vragen. Meer informatie over de biotensor vind je onder het kopje

Ook werk ik met Magneetveldtherapie.

Deze techniek is al iets bekender natuurlijk. Ik werk met een Magneetveld deken en hiermee heb ik al super goede resultaten weten te boeken. https://magneetveldtherapie.nu/aandoeningen/ hier vindt je meer informatie over het magneetveld op zich. Ik gebruik het bij paarden, honden en katten met super goede resultaten. Belangrijk vind ik de communicatie met jou en jouw paard. Ik ben een stukje in de puzzel, maar jij ook! Samen willen we een beter bewegend paard krijgen.