Prijzen

Prijzen

Lieve eigenaren,

Prijzen Equimass: Het allerbelangrijkste vind ik nog altijd dat jullie paarden er beter en gelukkiger,  gezonder en fitter van worden. Helaas kosten opleidingen ontzettend veel, maar ik probeer het voor iedereen toch betaalbaar te houden! Hieronder vindt je de prijzen van de diverse behandelingen.

Paarden

Van paarden behandelen wordt ik ontzettend blij want tijdens de behandeling geven ze me iets speciaals. Dus maak ik met jullie de afspraak dat ik er €75 per uur voor vraag. Ik weet dat jullie graag van te voren weten wat de prijzen zijn, maar dat kan ik zo niet inschatten. Tijdens de behandeling geeft het paard aan wat er aan de hand is, ik weet dat van te voren niet!
De eerste keer dat ik bij jullie paard kom en nog een intake met jullie moet doen kost me dat vaak anderhalf tot 2 uur.  Daarna ben ik gemiddeld een klein uur tot anderhalf uur kwijt voor een onderhoudsbehandeling. Tijdens 1 consult geef ik meerdere behandelingen in 1. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling met de  Biotensor
Ook maak ik veel gebruik van de Magneetveld Therapie

De red- light lamp die acupunctuur cellen oplaad kun je onder begeleiding huren voor €150,00 per maand. Je krijgt van mij de punten en ik kom 1 maal in de week controleren of alles goed gaat.

Hond

Voor behandeling van honden geldt ook een intake gesprek.
En aan de hand daarvan gaan we kijken wat we kunnen betekenen.
De kosten voor een hond zijn €45 per uur .
En uiteraard kunnen we de magneetveld deken ook op honden gebruikt.

En de red- light lamp kan uiteraard ook voor honden worden toegepast.Heeft u nog vragen je kunt me altijd ff bellen .